Maximaal rendement uit het klantcontact en de kosten beperken

Home - Workshops - Coaching - Advies-- Lees meer - Ons team - Referenties - Contact

Advies

Het versterken van de vitaliteit van medewerkersleidt tot een structureel beter bedrijfsresultaat. Het veminderd de bedrijfskosten, verbeterd de efficientie, innovatie en versterkt de relatie met uw opdrachtgevers. Wij helpen u graag in het bouwen van een vitale en lerende organisatie.

Ons uitgangspunt is steeds uw bedrijfsresultaat, daar hebben alle medewerkers belang bij en daarvoor is iedereen verantwoordelijk. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in Klant & Rendement voor technische en commerciële dienstverleners. Zo kan de best mogelijke dienstverlening worden geleverd en krijgt u maximaal rendement uit de investering. Voor management, middenkader en operationeel leidinggevenden.

Ons advies wordt geleverd per dagdeel. 80% Van onze opdrachtgevers kiest voor uitvoering op de eigen locatie. Een andere u passende plaats in Nederland kan natuurlijk ook.

Wij hebben veel kennis van het technisch installatiebedrijf en ruime ervaring in het begeleiden van technische en commerciële medewerkers.


Klant & Rendement: maximaal rendement uit het klantcontact en de operationele kosten beperken.

Het inzicht dat wij geven
- Wat vraagt de klant van ons en hoe gaan wij hiermee om
- Wat is de invloed van (faal)kosten op ons bedrijfsresultaat
- Wat is ons bedrijfsdoel en wat zijn onze kernwaarden
- Wat gaat goed, hoe kan het beter en wat is hierin mijn verantwoordelijkheid
- Wat is er voor nodig om ons team maximaal te laten functioneren

De vaardigheden die wij ontwikkelen
- Effectief communiceren met collega’s en klanten
- Efficiënt werken, de operationele kosten beperken en de bedrijfskwaliteit versterken
- Team vitaliteit en onderlinge samenwerking
- Plannen en prioriteiten stellen
- Commerciële en leidinggevende vaardigheden
- Klantmanagement en relatie ontwikkeling


Onze dienstverlening is praktisch, overzichtelijk, snel inzetbaar en duurzaam effectief. Wij versterken het inzicht en de vaardigheden van álle medewerkers. Is ons aanbod voor u interessant? Wilt u kennismaken of advies inwinnen,aarzel dan niet om te bellen of stuur een e-mail.


Veel van onze dienstverlening is declarabel bij scholingsfondsen zoals het OTIB of OOM en periodiek als Duurzame Inzetbaarheid bij het Europees Sociaal Fonds.