Maximaal rendement uit het klantcontact en de kosten beperken

Home-- Workshops-- Coaching-- Advies-- Lees meer-- Ons team-- Referenties-- Contact

Coaching

Wij leveren graag de best mogelijke dienstverlening voor onze opdrachtgevers én hun medewerkers. Hiervoor is het nodig om te weten wat er speelt, uitstekend geïnformeerd te zijn over hoe onze opdrachtgevers werken en wie hun klanten zijn.

Iedere opdracht wordt door ons zorgvuldig voorbereid, gestart met een intakegesprek en naar wens aangevuld met een interview van deelnemers. In het persoonlijk evaluatiegesprek met de opdrachtgever en de gecoachte deelnemer bespreken wij het behaalde resultaat en geven tips voor het borgen van de continuïteit. Zo verkrijgt u maximaal rendement uit de investering.

Onze coaching is bedoeld om ondernemers en medewerkers te ondersteunen in de uitoefening van hun functie. Wij vergroten het inzicht en ontwikkelen vaardigheden die kunnen worden gebruikt om de relatie met klanten en collega's maximaal te laten renderen en de bedrijfskosten te beperken. Wij hebben veel kennis van technische en commerciële dienstverleners en ervaring in het begeleiden van hun medewerkers.

Coaching wordt geleverd per dagdeel op een u passende locatie en tijdstip in Nederland.


Het inzicht dat wij geven
- Wat vraagt de klant van ons en hoe gaan wij hiermee om
- Wat is de invloed van (faal)kosten op ons bedrijfsresultaat
- Wat is ons bedrijfsdoel en wat zijn onze kernwaarden
- Wat gaat goed, hoe kan het beter en wat is hierin mijn verantwoordelijkheid
- Wat is er voor nodig om ons team maximaal te laten functioneren

De vaardigheden die wij ontwikkelen
- Effectief communiceren met collega’s en klanten
- Efficiënt werken, de operationele kosten beperken en de bedrijfskwaliteit versterken
- Team vitaliteit en onderlinge samenwerking
- Plannen en prioriteiten stellen
- Commerciële en leidinggevende vaardigheden
- Klantmanagement en relatie ontwikkeling


Onze dienstverlening is praktisch, overzichtelijk, snel inzetbaar en duurzaam effectief. Wij versterken het inzicht en de vaardigheden van álle medewerkers. Is ons aanbod voor u interessant? Wilt u kennismaken of coaching afstemmen, aarzel dan niet om te bellen of stuur een e-mail.


Veel van onze dienstverlening is declarabel bij scholingsfondsen zoals het OTIB of OOM en periodiek als Duurzame Inzetbaarheid bij het Europees Sociaal Fonds.